Varovanje zasebnosti

Podjetje adidas trgovina d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov, pridobljenih preko interneta. Zbrane podatke bomo uporabili z namenom izboljšanja uporabe spletnega mesta. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov, zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kršitvami in zlorabami.

V primeru sprememb, potrebnih dopolnitev ali napačnih osebnih podatkov, lahko obiskovalci spletnega mesta http://adidas.nogomania.com preverijo in po potrebi spremenijo oziroma dopolnijo svoje podatke, vnesene ob registraciji.

Z registracijo in s strinjanjem s splošnih pogojev soglašate, da se vaši osebni podatki uvrstijo v seznam registriranih uporabnikov spletnega mesta http://adidas.nogomania.com ter se strinjate z uporabo vaših podatkov na način in v namene, opisane v nadaljevanju.

Registrirani uporabniki podjetju adidas trgovina d.o.o. kot upravljavcu dovoljuje, da vodi, vzdržuje, združuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov sodelujočih in registriranih uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 in in 67/07). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.

Podjetje adidas trgovina d.o.o. se zavezuje varovati osebne podatke, ki nam jih posredujete. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradnih natečajih, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih ter za druge trženjske namene.

Organizator/upravljavec se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradnega natečaja ali za zgoraj navedene potrebe, svojim zunanjim izvajalcem in partnerjem. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

Sodelujoči lahko od organizatorja kadarkoli zahteva, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehata uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja, in sicer s klikom na povezavo za odjavo v nogi posameznega promocijskega sporočila po e-pošti ali pisno na naslov organizatorjev adidas trgovina d.o.o., Železna cesta 8A, 1000 Ljubljana.

adidas trgovina d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev.