adizero f50

Adidas adiZero f50 so s težo 165g najlažji med nogometnimi čevlji, odlikuje pa jih še Sprintweb, ki uporabnikom omogoča večjo stabilnost med hitrim gibanjem, Sprintskin, revolucionarna lahka sintetična prevleka čevlja in Sprintframe, ogrodje, ki omogoča čevlju popolno ravnovesje med lahkotnostjo in stabilnostjo.

miCoach SpeedCell

Novi vmesnik miCoach speedcell™ lahko beleži podatke o gibanju uporabnika v radiju 360° kar do sedem ur treninga ali tekme. Vse te podatke se nato lahko prenese na osebni računalnik ali pametni telefon, kjer se jih analizira, s pomočjo brezplačne miCoach aplikacije deli z ostalimi preko svojega socialnega omrežja in primerja rezultate s prijatelji, sotekmovalci ali celo najboljšimi nogometnimi igralci na svetu. Ja, tudi Lionelom Messijem! S pomočjo pridobljenih rezultatov pa se lahko oblikuje osebni program za trening, s katerim se spremlja osebni napredek.

Adidas adiZero f50 in miCoach

Nogometnimi čevlji Adidas adiZero f50 z napravo miCoach SpeedCell™ so prvi inteligentni čevlji na svetu, ki s podporo spominske kartice beležijo podatke o zmogljivosti uporabnika, gibanju, njegovi povprečni in najvišji hitrosti, številu pospeškov, pretečeni razdalji in dinamiki teka. Uporabnik dobi odličen vpogled v svoje sposobnosti ter povratne informacije o tem, kaj mora pri svoji igri izboljšati.

 

prodajna mesta

Prodajna mesta

Nogometne čevlje Adidas adiZero f50 in napravo miCoach SpeedCell™ poiščite pri naših pooblaščenih prodajalcih: Intersport, Tomas Sport 2 in Prav liga. 

sodeluj v nagradni igri

Obvladaš nogometno žogo? Jo znaš ustaviti v letu, hitro oceniti situacijo, preigrati nasprotnika in natančno podati? Zelo dobro, talent torej imaš. Pa verjameš, da lahko svojo igro še izboljšaš in jo nadgradiš; jo morda celo pripelješ do nivoja, ki smo ga vajeni videti le pri najboljših nogometaših sveta? Prepričani smo, da z vrhunsko opremo to lahko narediš! 

galerija posnetkov